IMPORTANT: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Bellavit

Som una empresa de capital espanyol, fundada el 1970 que produeix i comercialitza un ampli assortiment de fruita i verdura. En l'actualitat comptem amb dues seus principals a Espanya: València i Almeria, i altres dues internacionals: Panamà i Senegal, als quals cal sumar els nostres propis magatzems reguladors.

Cultivem a Espanya, Panamà i Senegal. Més de 1.600 hectàrees pròpies i altres 1.400 controlades pels nostres tècnics. Donant feina directa anualment a més de 1.500 persones.

Des de 1987 sentim l'orgull de poder atendre els alts estàndards d'exigència i professionalitat que exigeix Mercadona, principal distribuïdor d'alimentació a Espanya.

Oferim una àmplia varietat de producte amb un posicionament comú; bona presència i sabor comptant amb rigorosos controls de qualitat i respecte pel medi ambient en tot el procés de la cadena de subministrament.

Som una empresa amb valors que està orientada a satisfer les necessitats i exigències del consumidor final a través del tracte cap als seus clients, proveïdors i personal.

Ofertes de treball relacionades

Bellavit
Benaguasil
Carretoner/a

Es precisa Conductor/a de Carretó elevador per al departament de Producció de l'empresa.

Bellavit
Benaguasil
Responsable de torn

Es necessita responsable de Torn per al departament de Producció de l' empresa.