IMPORTANT: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Atenzia

Atenzia neix el 1992 amb el principal objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones. En aquest sentit oferim una atenció professional i personalitzada als nostres usuaris de teleassistència, treballant per oferir un servei integral que s'adapti a les necessitats de les persones i incorpori les darreres novetats d'un sector en continu creixement.

A Atenzia volem cuidar de tu i dels teus com portem més de 25 anys cuidant dels més de 140.000 usuaris que han confiat en nosaltres. Per això posem a la teva disposició 13 centres territorials distribuïts arreu del país i més de 600 professionals que conformen un equip humà centrat a oferir un servei proper i personalitzat a cadascun de vosaltres.

Atenzia és alguna cosa més que serveis de teleassistència, és una organització compromesa amb les persones. En aquest sentit comptem amb diferents línies de negoci enfocades a donar cobertura a diferents necessitats de la societat, de les empreses i dels ens públics. Un servei integral en el qual ens esforcem dia a dia.

Ofertes de treball relacionades

Atenzia
Província de València
Auxiliar de coordinació servei de teleassistència

Empresa de teleassistència tant domiciliària com mòbil que dona servei les 24 hores els...

Atenzia
València
Teleoperador/a assistència sociosanitària

Empresa de teleassistència tant domiciliària com mòbil que dona servei les 24 hores els...